Glasindustrie La Paloma B.V. sinds 1942 
 Uw Vertrouwde glasleverancier 

Over ons La Paloma B.V.

Ons bedrijf is een familiebedrijf dat in 1942 is gestart door Dhr A. Kers (sr),

Jerry Kers J Kers

daarna is overgenomen door zijn zoons A. Kers, J. Kers en H. Kers en

nu is J. Kers (jr) de 3e generatie die het doorzet. 

Door de tijd is La Paloma B.V. uitgegroeid tot een begrip in en om Apeldoorn.

Onze ervaren medewerkers plaatsen isolerend-, inbraakwerend- , brandwerend en/of  veiligheidsglas bij u. Ook kunt u bij ons terecht voor spiegels, keukenachterwanden, hardglazen binnen- en buitendeuren, douchedeuren en of wanden.

Een nieuwe trend is het aanbrengen van glazen achterwanden in kleur bij keukens, wat wij ook graag voor u verzorgen.

Vanzelfsprekend vervangen en plaatsen wij ook het gewone blanke en gefigureerde glas in gevels en/of deuren.

Ons bedrijf heeft een eigen isolatieglas lijn, dus wij kunnen binnen 4 uur een isolatie ruit klaar hebben voor u.

Behalve voor glas kunt u ook terecht voor alle montage materialen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied  van glas pak dan de telefoon en bel: 055 - 366 66 66.
U kunt ook mailen naar: info@la-paloma.com

Hieronder nog wat oude feiten

.

 

 HET GBO VAKCERTIFICAAT

Elke ondernemer wil zich onderscheiden en dat kan op verschillende manieren: door een goed product te leveren of een vakkundige service. Maar ook, en vooral, door een excellente kwaliteit. Maar wie garandeert een opdrachtgever dat hij of zij kwaliteit in huis haalt? Kwaliteit is vaak pas zichtbaar nadat het product of dienst geleverd is. Behalve wanneer het bedrijf over een keurmerk beschikt of gecertificeerd is. Dat betekent immers dat aantoonbaar aan bepaalde kwaliteitsnormen is voldaan.

Met dat in het achterhoofd hebben de leden van de Glas Branche Organisatie zich uitgesproken voor het certificeren van glaszetters en monteurs die bij hen in dienst zijn of voor hen werken. We maken ons al jaren sterk voor onze leden en het vak en gaan hiermee een belangrijke kwaliteitsslag maken. Het is dan ook in dit licht dat de certificering een criterium is voor lidmaatschap van GBO en dat het een garantie wordt voor vakmanschap en veilig werken.

Waarom een certificaat?

Er zijn verschillende redenen waarom is gekozen voor certificering. Opdrachtgevers zijn steeds veeleisender en verwachten een constante en aantoonbare kwaliteit. Met het vakcertificaat van de Glas Branche Organisatie wordt ingespeeld op deze ontwikkeling: Onze leden laten zien dat uitsluitend met vakbekwame en opgeleide medewerkers wordt gewerkt. Dat betekent dat niet alleen dat kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn, maar ook dat er verantwoord en veilig wordt gewerkt. En tevens dat eventuele faalkosten tot een minimum beperkt worden. Kortom: zaken waarmee vakmanschap zichtbaar wordt gemaakt en GBO-leden zich onderscheiden van hun concurrentie.

Nieuws

Feed

03-01-2018, 09:00

Overname La Paloma

Het is nu tijd voor de 3e generatie kers om het stokje over te nemen , na Dhr Kers (sr) was het de gebroeders Kers die 40 jaar het bedrijf hebben geleid en het is nu tijd voor J Kers om het verder door te...   Meer
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info